CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;

Είμαι και εγώ μια απο τους πολλούς αναποφάσιστους, να κάνω ή να μην κάνω το εμβόλιο; Επαγγελματίας υγείας είμαι και σίγουρα κάποια στιγμή θα νοσήσω,πολλοί όμως είναι αυτοί που λένε ότι ο ίος της κοινής γρίπης σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο και  δεν δίνουμε σημασία σε αυτό,άρα μήπως πολύ κακό για το τίποτα; Μήπως όλο αυτό είναι μια μεγάλη φούσκα που θα ξεφουσκώσει κάποια στιγμή; Μήπως λοιπόν τα ΜΜΕ έχουν κάνει την τρίχα τριχιά; Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Η πρώην chief medical officer της Φινλανδίας Dr Rauni Kilde αποκαλύπτει σε ένα βίντεο-συνέντευξη τους στόχους των Παγκοσμιοποιητών για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού σε 2/5 και το ρόλο των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων.


Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου είναι η Παγκόμια Ημέρα Κατά της Παιδικής Κακοποίησης και η ομάδα του protagon.gr, μετά από αίτημα του Χαμόγελου του Παιδιού, ετοίμασε αυτά τα 2 βίντεο. Στο πρώτο 4 μαρτυρίες παιδιών και στο δεύτερο ένα σποτάκι το οποίο πρόκειται να παίξει σε τηλεοπτικούς σταθμούς και διαδικτυακούς τόπους που θέλουν να αναφερθούν στην παγκόσμια αυτή ημέρα.

Διαδώστε αυτά τα 2 βίντεο!

http://www.protagon.gr/default.aspx?tabid=425

 
το άρθο είναι απο τον ιστότοπο http://www.protagon.gr/default.aspx?tabid=425&videoid=1870

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Είμαι εδώ και μου λείψατε πολύ!!!!!


Επιστροφή μετά απο ενά μεγάλο διάστημα αποχής και μεγάλη αλλαγής!!!Μου λείψατε πάρα πολύ και νομίζω πως αυτό το λάθος δεν θα το ξανακάνω!!!Επιστροφή λοιπόν όχι όμως μόνη αλλά διπλή με σύντροφο της ζωής μου τον Γιώργο!!!Παντρεμένη πλέον και πολύ ερωτευμένη θα τα λέμε σίγουρα πιο συχνά μεσω του προσωπικού μου ιστολογίου!!!Έυχομαι τα καλύτερα για όλους και στους ανύπαντρους και στα δικα σας παιδιά και γρήγορα!!!
Αφιερωμένο στον άντρα της ζωής μου!!!!