CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Εδω είμαι πάλι!!!!

Ξέρω πως χάθηκα για αρκετές μέρες αλλά έγιναν πολλά.....είπα και εγω μια ταπεινή νοσηλεύτρια να πάρω μια άδεια 2 εβδομάδων και ενώ όλα κυλούσαν τέλεια με ηρεμία και ξεκούραση την πρώτη εβδομάδα την προηγούμενη τετάρτη δέχτηκα τηλεφώνημα απο τον δίδυμο αδελφό μου πως πρέπει να μπει για ένα χειρουργείο το Σάββατο. Αφου έπαθα το πρώτο σοκ και μετά τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου καθησυχάστηκα, έψαξα για εισητήρια για Αθήνα.

Έφυγα λοιπόν για Αθήνα παρασκευή και μπήκαμε για χειρουργείο το σάββατο, περιττό να σας πω οτι το αγχος και το στρες που πέρασα δεν μπορώ να σας το περιγράψω,νόμιζα πως θα είναι ένα συνηθισμένο χειρουργείο, όμως μόλις είδα να τον πιάνει η αναισθησία και να κοιμάται βούρκωσα και ευχόμουν απο μέσα μου να πάνε όλα καλά. Μετά απο 3 ώρες χειρουργείου και με την πίεση του να έχει γίνει ανσασερ και εμένα στα πρόθυρα κατάρευσης(νοσηλεύτρια αναισθησιολογικού σου λεέι ο άλλος αλλα πιστέψτε με είναι πολύ διαφορετικό να είναι δικός σου άνθρωπος στο τραπεζι του χειρουργείου)όλα πηγαν καλά και το χειρουργείο πήγε καλά και ο αδελφός μου ξύπνησε και εγώ γλίτωσα την κατάρευση.

Σε αυτο το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά (οι οποίοι τυνχάνουν να είναι και συνάδελφοι του αδελφού μου αφού και ο ίδιος είναι νοσοκόμος στο χειρουργείο)του χειρουργείου και του αναισθησιολογικού τμήματος της Ευρωκλινικής(είστε υπέροχοι!!!) καθώς και τον ιατρό τον κύριο Τομπρή και τον αναισθησιολόγο κύριο Λεμονή.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!!Άντε αδελφέ περαστικά!!!
Και ιδού τα πειστήρια όχι του εγκλήματος αλλά του χειρουργείου:

Μια μέρα πριν βγήκαμε το βράδυ

Την ημέρα της επέμβασης μέσα στο χειρουργείο

Με τα κοριτσια του αναισθησιολογικού!!!

Με εμένα!!!!

Με ενα απο τα παιδιά του χειρουργείου

Και κατα την διάρκεια της επέμβασης

17 πέταλα έπεσαν:

Eύη Καφούρου Αλιπράντη είπε...

άντε περαστικά του και όλα καλά!

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!
WELCOME BACK RANIA..

marian είπε...

Περαστικά Ράνια!!!
Να είναι καλά ο αδερφούλης σου!!!

Καλή σου μέρα!!!

ELENI είπε...

KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΡΑΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑTΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....WELKOME...

Λουλούδι είπε...

Ρανια μου,περαστικα στον αδελφουλη σου,καλη σου μερα.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Σιδερένιος ο αδελφούλης σου Ράνια μου!!
Πραγματικά, είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα όταν πρόκειται για δικό σου άνθρωπο!!
Η αδελφή μου είναι γιατρός, καταλαβαίνεις πόσα έχει δει, αλλά όταν μπαίνει στο χειρουργείο κάποιος δικός της, νοιώθει λες και δεν έχει ξαναδεί τίποτα!
Φιλάκια!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΠΑΛΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ράνια μου καλώς ήρθες πάλι πίσω! Εύχομαι περαστικά στον αδερφό σου και να ναι σιδερένιος! Σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά και ότι τώρα πάει πέρασαν..
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο: το βράδυ πριν την εγχείρηση που βγήκατε, μήπως πήγατε στα εξάρχεια στο γωνιακό καφέ "διπλό"? γιατί πίσω η χρυσή "κουρτίνα" αυτό μου θυμίζει..

Φιλάκια!

Unknown είπε...

Ρανια μου μοιαζεται σαν διδυμοι...περαστικα καλο μου στον αδελφουλη σου,τελος καλο ολα καλα.Φιλακια

eirini είπε...

Με τόσο ωραία κορίτσια γύρω του, τί ανάγκη είχε;!!! Περαστικά, του εύχομαι και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Καλή ανάρρωση!

Unknown είπε...

ράνια νάσαι καλά...
περαστικά και σιδερένιος ο αδελφός σου.....τέλος καλό όλα καλά..
καλώς όρισες...

Ράνια είπε...

τι να πω μενω υπόχρεη για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας!να είστε και να είμαστε όλοι καλά και πάνω απο όλα υγεία γιατί μόνο άμα έχεις υγεία μπορείς να τα κάνεις όλα!!!να είστε καλά και σας ευχαριστω πολύ όλους!!!!

@Λέτα η καφετέρια που πήγαμε το βράδυ πριν την εγχείρηση ονομάζεται Μύθος και βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Θωμά στο Γουδι λίγο πιο κάτω απο τα νοσοκομεία Παίδων!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α οκ! Σε ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!

ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.Όλα θα πάνε καλά και περαστικά του

angelina είπε...

περαστικά στον αδερφό και καλώς ήρθες πίσω σε μας.

τετραγωνος κυκλος είπε...

Αφήστε στο παρελθόν αυτή τη στιγμή και κοιτάξτε μπροστά!
Παραστικά του και καλώς μας ξανάρθες!!

Jparalias ή απλά...Γιάννης είπε...

Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αδελφό σου!! Πράγματι, όταν κάτι αφορά αγαπημένα μας πρόσωπα, σαστίζουμε και νιώθουμε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μας, αλλά το θετικό είναι ότι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι σημαντικές λεπτομέρειες, ικανές να μας δώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα!!