CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Στο Λούνα Παρκ

Δεν ξέρω αν σας έλλειψα για λίγες μέρες, όμως η ολιγοήμερη άδεια από το νοσοκομείο μου έχει δώσει τη δυνατότητα να ...χαλαρώσω και παράλληλα αποφάσισα να απομακρυνθώ για λίγο από βλαβερές συνήθειες όπως το διαδίκτυο. Η άδεια μου θα συνεχιστεί για ακόμα μια εβδομάδα, το ίδιο και η ξεκούραση και η χαλάρωση, δεν άντεξα όμως στον πειρασμό μιας ανάρτησης για την περίηγηση μας στο Λούνα Παρκ.

Και για να γίνομαι πιο συγκεκριμένη, αυτές τις ημέρες στην πόλη μας έχει έρθει το Λούνα Παρκ "Κατερίνα", το οποίο επισκεφήκαμε με μια παρέα φίλων και τη μικρή Ολυμπία. Αφού λοιπόν η μικρή μας φιλενάδα έπαιξε όσο ήθελε στα αμαξάκια και στα αεροπλανάκια, είπαμε και εμείς οι μεγαλύτεροι να δοκιμάσουμε το πειρατικό καράβι, μια κατασκευή που ταλανίζεται αριστερά και δεξιά και σηκώνει τους επιβάτες ψηλά, ψηλά, πολή ψηλά!!!

Πραγματικά, αυτό που νοιώσαμε δεν το περιμέναμε, αφού η ψυχή μας πήγε στην κούλουρη, ενώ λίγο έλειψε να χάσουμε τα ντολαμαδάκια και τα καλαμαράκια που είχαμε καταναλώσει λίγες ώρες πριν. Ουρλιαχτά και δυνατό κράτημα από τις προστατευτικές μπάρες ήταν τα μοναδικά μας όπλα, που δεν τα αφήσαμε βέβαια ανεκμετάλευτα . Αφού κατεβήκαμε και περιμέναμε κανένα εικοσάλεπτο να μπουν τα εσωτερικά μας όργανα στην φυσιολογική τους θέση, είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας στο παιχνίδι με τις μπάλες και τα αλογάκια (κατά τα άλλα πήγαμε για την μικρή Ολυμπία στο Λούνα Παρκ).

Το σενάριο είναι απλό: Έντεκα παίκτες προσπαθούν να ρίχνουν μπάλες σε διαδρόμους με τρύπες, σε κάθε παίχτη αντιστοιχεί ένα αλογάκι, που κάθε φορά που μπαίνει η μπάλα σε τρύπα προχωρά προς τον τερματισμό. Όποιος παίχτης ρίξει πιο πολλές φορές την μπάλα του στις τρύπες, προωθεί πιο γρήγορα το αλογάκι του και κερδίζει. Προσπάθησα δύο φορές. Την πρώτη φορά μάθαινα, αλλά τα κατάφερα αρκετά καλά. Τη δεύτερη φορά όμως πήρα γρήγορο αλογάκι (τον Δον Κιχώτη) είμουν ασυναγώνιστη και.... τα κατάφερα. Έπαθλο μου ήταν ένας μεγάλος πάνινος όφις (φίδι) που τον πήρα αμέσως αγκαλιά.

Μετά παίξαμε και άλλα παιχνίδια, μαζί με τη μικρή μας φίλη και κερδίσαμε και κουκλάκια στο ψάρεμα. Ο μπαμπάς της μάλιστα της κέρδισε ένα ολόκληρο φεγγάρι στα αλογάκια.

Γενικά περάσαμε πολύ όμορφα, και οι μικροί και οι μεγάλοι, που δεν χάσαμε την ευκαιρία να νιώσουμε λίγο παιδιά. Κερδισμένη βέβαια βγήκε και η Λολίτα που απέκτησε καινούρια παρέα στο σπίτι.

11 πέταλα έπεσαν:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι πολύ που πέρασες τόσο ωραία! Στο λούνα παρκ ξεφεύγεις, ξεχνιέσαι και κάνεις τρέλες χωρίς να σε παρεξηγήσει κανείς. Εκεί όλοι πάνε να ξεδώσουν, μικροι και μεγάλοι και δεν τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι! Στο καράβι είχα μπει και εγώ, σε ένα λούνα παρκ στην Αθήνα, και ένιωθα τα σωθικά μου και το στομάχι μου να βγαίνουν από μέσα μου! Να με τραβάνε πάνω κάτω, πάνω κάτω!
Φιλάκια. Να προσέχεις και να περνάς καλά τώρα που έχεις άδεια. Κοίτα να ξεκουραστείς!

eirini είπε...

Πολύ μ'αρέσει το λούνα παρκ! Απ'ότι κατάλαβα, μάλλον για να παίξετε εσείς πήγατε και όχι για να διασκεδάσει το μικρό! Πάντως απορώ πώς φάγατε και μετά ανεβήκατε πάνω σε παιχνίδι, χαχαχα!!!!
Με τίποτα δεν θα το έκανα αυτό! Μόνο με άδειο στομάχι ανεβαίνω! Καλή ξεκούραση σου εύχομαι και να περνάς πάντα καλά!
Φιλάκια!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Να ξεκουραστείς πολύ στην άδειά σου και να περάσεις τέλεια!!!
Φιλιά:))

Unknown είπε...

περάσαμε καλααααααά...
άντε τραβάτε μας και ας κλαίμε μου θυμισε....πάντως μια βολτίτσα στο λουνα παρκ θα πάω και εγω....

όχι για μένα ....
για τον φουκαρα τον ανηψιό μου....χιχι

ναστε καλά

If...ιγένεια είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧχχχχ.. Μια αδεια και για μενα ρε παιδια.. (οταν πηγαινω σε λουνα παρκ μονο σε συγκρουομενα και πολυ ειναι, ειμαι χεστρα;p)

ELENI είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ...ΦΙΛΙΑ...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KAΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ.ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.....ΧΙΧΙΙΧΧΙ......ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ....ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ

Αννα είπε...

Αααα και εγω παω στο Λουνα Παρκ Κατερινα!!!
Ερχεται καθε χρονο σε πολη μου!!!
Ωραια περασατε ε;;;Παντα ετσι να εισαι Ρανια μου

Ανώνυμος είπε...

Τι όμορφο κόκκινο blog που είναι αυτό?

Ωραία και η βόλτα σας στο Λούνα Πάρκ...πάντα τέτοια εύχομαι.

Φιλιά και τα ξαναλέμε

Ράνια είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΛΛΕΙΨΑ ΛΙΓΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ι'Μ BACK ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ POST!!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!