CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

H καλύτερη δουλειά του κόσμου!




Πάνω από 800.000 άτομα από όλο τον κόσμο ενδιαφέρθηκαν για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου», και μάλιστα το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που διακόπηκε η λειτουργία της ιστοσελίδας που δέχεται τις αιτήσεις. Οι περισσότερες αιτήσεις προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι Έλληνες. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού της Κουϊνσλάνδης, που κάνει την σχετική καμπάνια, θα επιλεγούν έντεκα άτομα από όλο τον κόσμο από τα οποία θα γίνει η πρόσληψη του φροντιστή του Hamilton Island.

Ο ετήσιος μισθός θα είναι περίπου 75.000 ευρώ και το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει δωρεάν παραμονή στο τροπικό νησί σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα. Επίσης, θα ταΐζει τα σπάνια ψάρια της περιοχής, θα φροντίζει το ταχυδρομείο του νησιού, θα δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και υλικό video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί. Το νησί βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands ανοιχτά των ακτών του Queensland. Σημειώνεται ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές.

Ο μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων προέρχεται από τις ΗΠΑ(11.565άτομα) και ακολουθούν ο Καναδάς με 2.791, η Βρετανία με 2.262 και η Αυστραλία με 2.064.Οι αρμόδιοι θα επιλέξουν τους 50 επικρατέστερους απο τους 34.684 υποψηφίους τους οποίους θα ανακοινώσουν την Τρίτη. Στη συνέχεια θα δημιουργηθεί μια λίστα με 11 υποψηφίους, απο τους οποίους θα επιλεγεί τελικώς ο νικητής, που θα πιάσει δουλεία την 1η Ιουλίου, για έναν χρόνο!

Λοιπόν , τι λέτε; αξίζει;

2 πέταλα έπεσαν:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Ράνια. Τι είναι αυτό που διάβασα? Απίστευτη θέση. Σε πληρώνουν να κάνεις όλα όσα κάνεις ή θέλεις να κάνεις στις διακοπές σου δηλαδή. Ζηλεύω! Εγώ όταν έψαχνα εργασία μόνο κάτι κοπέλες για μπαρ στη Ναυαρίνου ήθελαν. χα. Να δούμε απο που θα είναι ο τυχερός που θα την πάρει.

If...ιγένεια είπε...

Πωπω.. αυτα ειναι..