CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Καλά Κούλουμα!

Εύχομαι σε όλους σας καλές απόκριες και καλά κούλουμα.

Προσωπικά, εργάζομαι το Σαββατοκύριακο και μόνο την Καθαρή Δευτέρα θα εκδράμουμε για λίγο αν μας το επιτρέψει ο καιρός. Ελπίζω να μπορέσουμε να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια και να πετάξουμε χαρταετό.

Να μπορέσουμε να νοιώσουμε εκείνη την όμορφη αίσθηση της ικανοποίησης όταν οι προσπάθειες της παρέας έχουν στεφθεί με επιτυχία και ο χάρτινος αετός πετά ψηλά στον ουρανό.

Να παίξουμε με την καλούμπα τραβώντας τον αϊτό αριστερά και δεξιά, κοντά και μακριά. Να συναγωνιστούμε με τις γειτονικές παρέες ποιος θα πάει πιο ψηλά, ποιος θα είναι πιο όμορφος, ποιος θα έχει μακρύτερη ουρά.

Και βέβαια, να γευτούμε τα σαρακοστιανά μας εφόδια χαζεύοντας τους χαρταετούς να πετάνε ψηλά, πολύ ψηλά, τόσο ψηλά που όλοι ζηλεύουμε και ελπίζουμε κάποια στιγμή να μπορέσουμε να ανέβουμε!

11 πέταλα έπεσαν:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μακάρι να έχει καλό καιρό, να χαρούν του κόσμου τα παιδάκια τις εξοχές.
Ν ΠΕΡΆΣΕΙς ΌΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΎΜΕΝΑ,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Αγνή είπε...

Ράνια μου, κρίμα που δουλεύεις Σαββατοκύριακο!!Εύχομαι να έχει καλό καιρό τη Δευτέρα, να χαρείς κι εσύ λίγο!!Φιλάκια πολλά!!

Ανώνυμος είπε...

Ράνια μου μην στεναχωριέσαι γιατί και εγώ που δεν δουλεύω, δεν πήγα πουθενά λόγω προβλημάτων μέσα στην οικογένεια! Εύχομαι να περάσεις τέλεια και να το ευχαριστηθείς!Φιλάκια και καλό μήνα!

eirini είπε...

Ράνια μου εύχομαι να περάσεις υπέροχα!!! Μετά από τόσες μέρες δουλειάς δικαιούσαι λίγη ξεκούραση!!!

Καλή Σαρακοστή και καλό μήνα!!!

Α!!! η νέα διακόσμηση του μπλοκ είναι υπέροχη! Το κόκκινο είναι το αγαπημένο μου!

Φιλάκια πολλά!!!

Adam The Sinner είπε...

Καλή καθαρά και καλό μήνα!

Unknown είπε...

να περάσετε καλά...
καλή σαρακοστή

angelina είπε...

Καλό μήνα! Ελπίζω να πέρασες καλά την μόνη μέρα που είχες στη διάθεσή σου.

τετραγωνος κυκλος είπε...

Ελπίζω χτες να περάσατε τόσο καλά όσο περιέγρψες στην ανάρτηση! Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι μέρες και ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα και αισθανόμαστε πάλι παιδιά!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλό μήνα και Καλή Σαρακοστή Ράνια μου:)
Πέρασες όμορφα?? Ελπίζω ναι!!!
Φιλάκια!

Ράνια είπε...

Καλο μήνα εύχομαι σε όλους!σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας!!ελπίζω να περάσατε τέλεια τόσο όσο πέρασα και εγώ!!!είχα καιρό να περάσω τόσο ξέγνιαστα και χωρίς άγχος!!!με σύμμαχο μας τον ήλιο και τον καλό καιρό τουλάχιστον εδώ στην Κρήτη εκδράμαμε σε μια πολύ όμορφη παραλία στον Μακρύ γυαλό για όσους γνωρίζουν και στην συνέχεια σε ψαροταβέρνα με καλή παρέα και ουζάκι εννοείται!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ουάουυυ...ούζάκι και θαλασσινά.....
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές