CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

για τον έρωτα

Σήμερα, προσπάθησα να ανεβάσω video και εικόνες για τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά η σύνδεση μου σέρνεται, μάλλον λόγω κάποιας βλάβης του ηλεκτρικού δικτύου εδώ κοντά. Θα προσπαθήσω λοιπόν να πω με λίγα λόγια όσα δεν μπορώ να εκφράσω με εικόνες.

Δεν ξέρω αν η γιορτή αυτή είναι υπαρκτή ή εμπορική. Αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα νοιώθω πιο έντονα την ανάγκη να εκφράσω τα συναισθήματα μου στον αγαπημένο μου, στον άντρα που αγαπώ, στον άνθρωπο που μένω και θέλω να μείνω μαζί του για όλη μου τη ζωή. Ο έρωτας είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, από τα πιο όμορφα που υπάρχουν στη ζωή και νοιώθω και εγώ τυχερή που βιώνω αυτό το συναίσθημα τόσο έντονα, τόσο ήρεμα, τόσο ευχάριστα .

Ίσως τα χρόνια να περάσουν, ίσως οι γιορτές και οι επέτειοι για εμάς να ξεφτίσουν , ελπίζω όμως να μην αλλοιωθεί ποτέ αυτό που νοιώθουμε ο ένας για τον άλλο, η αφοσίωση, η ευαισθησία, το πάθος,η ζήλια, η αγάπη.

Εύχομαι ακόμη οι άνθρωποι γύρω μου να έχουν αγάπη και έρωτα στη ζωή τους και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα είναι πιο ανθρώπινοι και πιο ευτυχισμένοι. Μη ξεχνάμε άλλωστε πως η ίδια η ζωή είναι δημιούργημα - καρπός του έρωτα, της ένωσης δυο ανθρώπων. Είμαι σίγουρη πως αυτό δεν είναι τυχαίο!

7 πέταλα έπεσαν:

Αννα είπε...

Αυτη η γιορτη δε μου λεει τιποτα και δε μου ελεγε ποτε!!!
Οπως και να εχει ομως ευχομαι να εισαι παντα ευτυχισμενη και ερωτευμενη με το συντροφο σου μεχρι τα βαθια γεραματα!!!

τετραγωνος κυκλος είπε...

Είτε είναι εμπορευματοποίηση είτε όχι, σημασία έχει να αγαπάς τον σύντροφό σου, οποιαδήποτε ημέρα. Ανεξαρτήτως Αγίου Βαλεντίνου ή όχι.
Εγώ αυτό που θέλω να σου ευχηθώ είναι να είστε ευτυχισμένοι μια ζωή!

evi είπε...

είναι μια άκρως εμπορική (και προσωπικά τη θεωρώ μεγάλη κοροϊδία) . Παρόλαυτα εύχομαι να νιώθεις όμορφα και να εκφράζεις τα συναισθήματα σου κάθε μέρα στον αγαπημένο σου.

eirini είπε...

Εύχομαι ολόψυχα να νιώθετε πάντα έτσι ο ένας για τον άλλον! Μοναδικά συναισθήματα!

Unknown είπε...

η αληθινή αγάπη υπάρχει και δωρεάν μάλιστα ολο το χρόνο όλες τις ώρες και μέρες....
δεν περιμένουμε την σημερινή για να δειξουμε κάτι που όλο τον χρόνο δεν δείχναμε ...εκτος και αν ειναι αγάπη του σκότους....παρανομη..
νασαι καλά ράνια....

Γιάννης Παππάς είπε...

μπράβο σου που αισθάνεσαι έτσι
και έτσι σου εύχωμαι να μείνεις
καλη σου νύχτα

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.