CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Καλά Κούλουμα!

Εύχομαι σε όλους σας καλές απόκριες και καλά κούλουμα.

Προσωπικά, εργάζομαι το Σαββατοκύριακο και μόνο την Καθαρή Δευτέρα θα εκδράμουμε για λίγο αν μας το επιτρέψει ο καιρός. Ελπίζω να μπορέσουμε να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια και να πετάξουμε χαρταετό.

Να μπορέσουμε να νοιώσουμε εκείνη την όμορφη αίσθηση της ικανοποίησης όταν οι προσπάθειες της παρέας έχουν στεφθεί με επιτυχία και ο χάρτινος αετός πετά ψηλά στον ουρανό.

Να παίξουμε με την καλούμπα τραβώντας τον αϊτό αριστερά και δεξιά, κοντά και μακριά. Να συναγωνιστούμε με τις γειτονικές παρέες ποιος θα πάει πιο ψηλά, ποιος θα είναι πιο όμορφος, ποιος θα έχει μακρύτερη ουρά.

Και βέβαια, να γευτούμε τα σαρακοστιανά μας εφόδια χαζεύοντας τους χαρταετούς να πετάνε ψηλά, πολύ ψηλά, τόσο ψηλά που όλοι ζηλεύουμε και ελπίζουμε κάποια στιγμή να μπορέσουμε να ανέβουμε!

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

SOS ΓΙΑ ΑΙΜΑ!!!

ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!

Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα. Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχεία είναι: Μερισιώτης Βαγγέλης, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00. Προωθείστε το όπου μπορείτε. Ευχαριστώ!!!

Για να σου εξηγήσω πως νιώθω!!!

Λύθηκε το προβληματάκι με τα σχόλια

Λόγω της εφαρμογής του νέου φόντου του ιστολογίου μου, για δυο μέρες δεν ήταν εφικτός ο σχολιασμός στους αναγνώστες. Το πρόβλημα (με λίγη βοήθεια) λύθηκε και περιμένω τα σχόλια σας (αν επιθυμείτε να σχολιάσετε)!!!

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

H καλύτερη δουλειά του κόσμου!




Πάνω από 800.000 άτομα από όλο τον κόσμο ενδιαφέρθηκαν για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου», και μάλιστα το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που διακόπηκε η λειτουργία της ιστοσελίδας που δέχεται τις αιτήσεις. Οι περισσότερες αιτήσεις προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι Έλληνες. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού της Κουϊνσλάνδης, που κάνει την σχετική καμπάνια, θα επιλεγούν έντεκα άτομα από όλο τον κόσμο από τα οποία θα γίνει η πρόσληψη του φροντιστή του Hamilton Island.

Ο ετήσιος μισθός θα είναι περίπου 75.000 ευρώ και το άτομο που θα προσληφθεί θα έχει δωρεάν παραμονή στο τροπικό νησί σε βίλα με τρία υπνοδωμάτια και πισίνα, με βασικά καθήκοντα το κολύμπι, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα. Επίσης, θα ταΐζει τα σπάνια ψάρια της περιοχής, θα φροντίζει το ταχυδρομείο του νησιού, θα δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο, και υλικό video για να προσελκύσει τουρίστες στο νησί. Το νησί βρίσκεται στο σύμπλεγμα τροπικών νησιών Whitsunday Islands ανοιχτά των ακτών του Queensland. Σημειώνεται ότι το νησάκι έχει ζεστή θερμοκρασία όλο το χρόνο και διαθέτει γαλάζιο ουρανό, κρυστάλλινα νερά και καθαρές αμμουδιές.

Ο μεγαλύτερος αριθμός υποψηφίων προέρχεται από τις ΗΠΑ(11.565άτομα) και ακολουθούν ο Καναδάς με 2.791, η Βρετανία με 2.262 και η Αυστραλία με 2.064.Οι αρμόδιοι θα επιλέξουν τους 50 επικρατέστερους απο τους 34.684 υποψηφίους τους οποίους θα ανακοινώσουν την Τρίτη. Στη συνέχεια θα δημιουργηθεί μια λίστα με 11 υποψηφίους, απο τους οποίους θα επιλεγεί τελικώς ο νικητής, που θα πιάσει δουλεία την 1η Ιουλίου, για έναν χρόνο!

Λοιπόν , τι λέτε; αξίζει;

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Ενα μικρό αλλά σοβαρό προβληματάκι αντιμετωπίζω με το blog αλλά πιστεύω οτι θα το φτιάξουμε!!!θα πρέπει να ξανα φτιάξω την λίστα των ιστολογίων που επισκέπτομαι(είδες άμα δεν ξέρεις τι παθαίνεις;)Ελπίζω μέχρι αύριο να μπορέσω να την ξαναφτιάξω και πιστεύω πως θα είναι καλύτερη απο την προηγούμενη!αχ!αυτή η τεχνολογία!!!

Στο χιονισμένο δάσος

Δεν ξέρω αν έχει χιονίσει στα μέρη σας, εδώ πάντως στην Κρήτη όλα τα ορεινά μέρη έχουν γίνει κάτασπρα. Την Κυριακή που μας περασε ο αρραβωνιαστικός μου ο Γιώργος επισκέφθηκε με κάποιους φίλους του ένα δάσος που υπάρχει στην περιοχή του, το Αζιλακόδασος στους πρόποδες του όρος Σελένα στο Βραχάσι Λασιθίου. Δυστυχώς εγώ λόγω βάρδιας δεν μπόρεσα να ακολουθήσω, αποζημειώθηκα όμως κάπως από τις φωτογραφίες που τράβηξε για μένα και τις οποίες κι΄ εγώ με τη σειρά μου μοιράζομαι μαζί σας:














Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Στον ρυθμό της αποκριάς!!!

Στην περιοχή μας δεν εκτρέφουμε αγελάδες, ούτε έχουμε μουσουλμάνους για να συναντάμε χανούμισσες. Όμως, χάρην του τριωδίου μπορέσαμε να φωτογραφηθούμε με μια μικρή και χαριτωμένη αγελαδίτσα (οχι αυτήν του γιαουρτιου) και με μια ντροπαλή χανούμισσα!!!

Είναι οι ανηψιές μου η Μάγδα


και η Δέσποινα


και χάρη σ αυτές πήραμε μια γεύση απο αποκριάτικες μεταμφιέσεις!!!

Σας ευχόμαστε λοιπόν καλές απόκριες με πολύ πολύ φαντασία και χαμόγελο!!!!

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Rania driver!!!

Αφού λοιπόν τα κατάφερα και πήρα το δίπλωμα οδήγησης, το σαββατοκύριακο ... πήραν φωτιά τα τιμόνια. Λίγο φοβισμένη στην αρχή, με άνεση και αυτοπεποίθηση στη συνέχεια, έκανα αρκετά χιλιόμετρα πηγαίνοντας και γυρνώντας στο χωριό του Γιώργου.


Και μην ακούτε όσα λένε οι άντρες για τις γυναίκες οδηγούς. Είμαστε πιο προσεκτικές, πιο ευγενικές και πιο ..γρήγορες αφού όπως λέει και το ρητό ο πιο γρήγορος δρόμος είναι το "σπεύδε βραδέως". Μη φανταστείτε βέβαια ότι πηγαίνω και σαν τη χελώνα, αλλά δεν το παίζω και θηλυκός Σουμάχερ!


Ξέχασα βέβαια να σας πω ότι οι καλοί οδηγοί έχουν και καλούς συνοδηγούς, και εγώ εκτός από το Γιώργο είχα συνοδηγό και τη Λολίτα, που με τα γαβγίσματα της (ο θεός να τα κάνει γαβγίσματα) ,με προειδοποιούσε για κάθε πιθανό κίνδυνο!
Σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλούς δρόμους, με προσοχή και ασφάλεια ! ! !

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

για τον έρωτα

Σήμερα, προσπάθησα να ανεβάσω video και εικόνες για τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά η σύνδεση μου σέρνεται, μάλλον λόγω κάποιας βλάβης του ηλεκτρικού δικτύου εδώ κοντά. Θα προσπαθήσω λοιπόν να πω με λίγα λόγια όσα δεν μπορώ να εκφράσω με εικόνες.

Δεν ξέρω αν η γιορτή αυτή είναι υπαρκτή ή εμπορική. Αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα νοιώθω πιο έντονα την ανάγκη να εκφράσω τα συναισθήματα μου στον αγαπημένο μου, στον άντρα που αγαπώ, στον άνθρωπο που μένω και θέλω να μείνω μαζί του για όλη μου τη ζωή. Ο έρωτας είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, από τα πιο όμορφα που υπάρχουν στη ζωή και νοιώθω και εγώ τυχερή που βιώνω αυτό το συναίσθημα τόσο έντονα, τόσο ήρεμα, τόσο ευχάριστα .

Ίσως τα χρόνια να περάσουν, ίσως οι γιορτές και οι επέτειοι για εμάς να ξεφτίσουν , ελπίζω όμως να μην αλλοιωθεί ποτέ αυτό που νοιώθουμε ο ένας για τον άλλο, η αφοσίωση, η ευαισθησία, το πάθος,η ζήλια, η αγάπη.

Εύχομαι ακόμη οι άνθρωποι γύρω μου να έχουν αγάπη και έρωτα στη ζωή τους και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα είναι πιο ανθρώπινοι και πιο ευτυχισμένοι. Μη ξεχνάμε άλλωστε πως η ίδια η ζωή είναι δημιούργημα - καρπός του έρωτα, της ένωσης δυο ανθρώπων. Είμαι σίγουρη πως αυτό δεν είναι τυχαίο!

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Τα σιλάκια ζωηρέψανε

Τα σιλάκια, τα τρία μικρά αδελφάκια της Λολίτας που σας τα είχα παρουσιάσει σε προηγούμενο post, μεγαλώσανε. Και όχι μόνο μεγαλώσανε αλλά ζωηρέψανε κιόλας και άρχισαν να τσακώνονται και να την κοπανάνε από το καλαθάκι τους. Ιδού οι αποδείξεις:







Βέβαια μετά τον πολύ καυγά κουράζονται λιγάκι και παραδίδονται στην αγκαλιά του Μορφέα:

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009


4η Φλεβάρη: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου


Η τέταρτη ημέρα του Φεβρουαρίου, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά του Καρκίνου. Αν και τα είδη της ασθένειας είναι πολλά υπάρχουν μερικά απλά μέτρα που μπορείς να πάρεις, για να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιου καρκίνου. Άλλαξε συνήθειες και διατροφή και άσε τη ζωή να νικήσει τον καρκίνο.
Μην ξεχνάς την σημασία που έχει η πρόληψη: σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα τουΠαγκόσμιου Οργανισμού Υγείας,το 1/3 των καρκίνων μπορεί να προληφθεί.

Πες ναι σε φρούτα και λαχανικα!!!!










1. Παρατήρησε οποιαδήποτε σημαντική μεταβολή βάρους που μπορεί να έχεις.. Οι πάσχοντες από καρκίνο αντιμετωπίζουν συχνά απώλεια κιλών σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

2. Τσέκαρε την θερμοκρασία του σώματος. Ο υψηλός πυρετός χωρίς κάποιο εμφανές αίτιο είναι σημάδι ολιγωρίας του ανοσοποιητικού συστήματος..

3. Μην παραμελείς τον εαυτό σου ειδικά όταν αισθάνεσαι έντονη κόπωση και απώλεια ενέργειας χωρίς να κουράζεσαι πραγματικά πολύ.

Εξετάσου τακτικά και μην υποβαθμίζεις τους πόνους που μπορεί να νιώσεις σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τι μπορείς να αλλάξεις στον καθημερινό τρόπο ζωής σου:

1.Κατανάλωσε πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών και 3 μερίδες δημητριακών ολικής άλεσης καθημερινά.
Παράλληλα, μείωσε την κατανάλωση τυποποιημένων τροφών και τροφών γεμάτων συντηρητικά. Ανάμεσα στα φρούτα και λαχανικά, προτίμησε εκείνα που έχουν πιο έντονο χρώμα γιατί είναι πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία.

2. Διατήρησε ένα υγιές βάρος. Αθλήσου για 30 λεπτά τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Χρησιμοποίησε τις σκάλες και απόφυγε την χρήση ανελκυστήρα. Η άσκηση βοηθά στην διατήρηση του ιδανικού βάρους και ελέγχει τις ορμόνες που συνδέονται με την εμφάνιση όγκων.

3. Προφυλάξου από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, ειδικά αν είσαι ανοιχτόχρωμη. Μόνο έτσι θα μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης ενός συχνού τύπου καρκίνου, αυτού του δέρματος. Μην περιμένεις το καλοκαίρι για να χρησιμοποιήσεις αντηλιακό γαλάκτωμα.

4. Επισκέψου τον γιατρό κάθε χρόνο για μια τυπική παθολογική και αιματολογική εξέταση. Ειδικά αν υπάρχει οικογενειακό ή προσωπικό ιστορικό καρκίνου, αύξησε τις προληπτικές επισκέψεις στον γιατρό.

5. Κόψε το κάπνισμα σήμερα κιόλας. Μόνο έτσι θα μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου των πνευμόνων για εσένα και τους γύρω σου. Ταυτόχρονα , μείωσε την κατανάλωση αλκοόλ γιατί η υπερβολική λήψη συνδέεται με τον καρκίνο του παχέος εντέρου και του μαστού.

το κείμενο είναι απο το site www.womenonly.gr

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Υes, i did it !

Τελικά τα κατάφερα. Παρά το ότι είμουν αρκετά αγχωμένη, έδειξα προσοχή και αυτοσυγκέντρωση, οι ευχές όλων σας έπιασαν τόπο και τελικά πέρασα την εξέταση για το δίπλωμα οδήγησης. Από σήμερα λοιπόν είμαι και εγώ μία ακόμη ο δ η γ ό ς ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τα καλά σας λόγια και ...αν σας συναντήσω σας χρωστάω μια τσάρκα!!!